3 tips til at forbedre din træning

Med corona nogenlunde ude af døren kan vi danskere godt begynde at træne igen, og selvom det i starten betyder mange ømme muskler, så er det sidste ende det hele værd. Hvis du gerne vil blive bedre til at træne rigtigt og øge muskelmassen hurtigere, så har vi i denne artikel samlet vores bedste bud på, hvordan du kan gøre det.

Tag en instruktøruddannelse

Selvom du ikke har nogen umiddelbare planer om at blive fitness coach, så kan du lære rigtig meget ved at tage en fitness instruktør uddannelse. Du kommer til at lære om muskelgrupper, restituering og meget andet, som har at gøre med træning, og du kommer til at kunne præstere meget bedre – samtidig med at du altså bliver din helt egen personlige træner. Og hvem ved: Måske du engang i fremtiden får lyst til at hjælpe andre.

Det er ok at spise meget

Hvis du gerne vil tage på i muskelmasse, handler det ikke om, at du skal spise salat og kylling resten af livet. Der skal nemlig være noget fylde, som du kan bygge dine muskler på, og derfor er det helt i orden, og en meget anerkendt strategi, at bygge muskler op ved at tage på over en periode.

Få hjælp fra proteinpulver

Hvis du gerne vil genopbygge dine muskler hurtigt, bør du efter hver træning indtage proteinpulver som komplement til din diæt. Du bør ikke tage proteinpulver ud af det blå, men derimod kun indtage det, hvis du er i underskud for dagen. Jo mere du træner, jo mere protein har du brug for i kroppen.