3 tips til at komme i gang med dine malerdrømme

Har du en Picasso gemt i maven, som verden blot venter på at komme til udtryk? Alle kan male, men det er bestemt ikke alle, der kan male godt. Hvis du har nogle kunstnerdrømme, som du bare må udleve, så kan du få dine ideer ned på lærredet og starte herfra. Vi giver dig gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med malerkarrieren.

Husk lærred og ramme

Lærreder er ikke just billige, og det er rammer sådan set heller ikke. Men det er nødvendigt, hvis du vil give dine malerier de bedste betingelser for at blive til ægte kunstværker. Du bør dog starte med de billige versioner af eksempelvis sølvrammer, så du kan risikere at lave nogle fejl. Vi anbefaler dog ikke, at du smider dem ud – hvem ved, om det kan være noget værd om mange år?

Find din stil

Der findes mange forskellige stile inden for kunst, og det er ikke sikkert, at du har bestemt dig for en retning fra start. Vi anbefaler, at du lader penslen føre an og se, hvor det kan ende henne. Det er muligt, at du kan finde inspiration i store kunstværker fra anerkendte kunstnere, men du skal se, om du ikke kan finde dit helt unikke præg.

Mange pensler

Du kan faktisk ikke få for mange pensler, når du skal male. Det er svært at få dem helt rene, og så tørrer de også ud let, hvorfor det kan være svært at få maling ordentligt af dem. Der er også stor forskel i kvalitet, men du bør til en start ikke vælge de helt dyre.