Anlægsgartner

Buus-ag.dk er anlægsgartner, og i år har de været det i 25 år. De går meget op i at udføre et flot stykke arbejde hver gang, og at det betaler sig at gøre en ekstra indsat for, at kunden skal føle sig godt behandlet.

Buus-ag.dk varetager forskellige slags opgaver. Det er blandt andet, at de tager ud og hjælper folk med at ordne deres haver. Det kan være, at en kunde gerne vil have lagt nogen sten i haven, eller at der skal laves bede.

Men de hjælper også virksomheder og offentlige arealer, hvor de fx slår græsset og sørger for at holde grunden flot. Af andet havearbejde kan der nævnes, at de også fælder træer og bortfræsning af stubbe.

Det er dog ikke kun haver, at de hjælper med. De har nemlig mange års erfaring med snerydning. Igen er det både virksomheder, boligselskaber og private, som de hjælper.

Af andre opgaver som de varetager kan der blandt andet nævnes kloakarbejde. Det kan blandt andet være et klimatjek, hvor en kloakmester gennemgår huset og haven for at se, om huset vil kunne klare fx et skybrud.

Så uanset om det er som privatperson eller som virksomhed, at du står og har brug for hjælp, så kan du få hjælp hos Buus-ag.dk