Bliv klar til sommerens fester med det rigtige barudstyr

Det giver noget ekstra til ens fest, når man har det rigtige barustyr til at holde den. Det er med til at skabe en god stemning. Selvom det sjældent er god stemning, man mangler til en fest, kan man heller aldrig få for meget af den. 

Hos drinkworld.dk har de et stort udvalg af barudstyr. Det er både forskellige glas, drinksmixere, opskrifter på drinks og meget andet. Man kan dermed blive den helt store amatør bartender. 

Få hældt drinken ordentligt op

Man kan selvfølgelig hælde fra flasken, men det er sjovere at købe en rigtig dispenser af hælde fra. På den måde kommer det til at virke som en professionel bar. Hos drinkworld.dk kan du både finde dispensere til spiritus og øl. Til øl kan du købe et øltårn, hvor der kan være 3,5 liter i. Der er dermed gode muligheder for at hælde øl op til alle festens deltagere. 

Drinkworld.dk har flere forskellige spiritus dispensere. Det er for eksempel et flaskeophæng, hvor der kan være fem flasker. På den måde kommer ens stue til at ligne en rigtig bar. Hvis man skal lave en hjemmebar, er den også god at have hængende på væggen. 

Find de rigtige glas

Hos drinkworld.dk har de også et stort udvalg af forskellige glas. Det er for eksempel ølglas med logo på. Det er for eksempel Erdinger, Grimbergen og Carlsberg. Det kan være en sjov ekstra ting at have et ølglas med logo på. Det kan være et godt samle objekt for ølentusiasten. Hvis man kender en, der er glad for øl, kan et ølglas med logo på også være en god gave til fødselsdag eller jul. 

Drinkworld.dk har også et stort udvalg af whiskyglas. Der er dermed gode muligheder for at nyde sin whisky on the rocks i et flot glas. Der er flere forskellige at vælge i mellem, så man kan få lige præcis det, der passer til ens smag. 

En sabel til champagnen

Går du ofte til fester og medbringer en flaske champagne? At kunne åbne en flaske champagne med en sabel er et af de vildeste festtricks. Det vil helt sikkert give dig respekt blandt både mænd og kvinder. Hos drinkworld.dk har de flere forskellige former for sabler til champagne. De har også en guide til, hvordan man bedst bruger den. Det kan være en god ide at øve sig et par gange på nogle billige flasker, inden man prøver på en af de dyre flasker til festen.