Dekoration

Brøndsholm tilbyder et omfattende sortiment af dekoration til butikker. De har samlet alle tænkelige dekorationsartikler på ét sted, så du kun behøver at købe det hele hos dem. Deres produkter er inddelt i forskellige kategorier efter årstid, højtid eller tema, så det er lettere at finde frem til de dekorationsartikler, som er relevante for din udstilling. Står du og mangler en bestemt artikel, som ikke findes i vores sortiment, kan de hurtigt og effektivt fremskaffe den.

Brøndsholm står for kvalitet, troværdighed, god kundeservice og imødekommenhed. De gør vores bedste for at imødekomme Deres kunders ønsker, og det er vigtigt for dem, at kunderne er tilfredse med resultatet af deres dekorationer og lignende.

De hjælper også med selve dekorationsprocessen, dvs. valg af stil og opsætning. Du kan også få et uforpligtende tilbud på leje af dekoratør til din butik eller hjælp til at arrangere en temafest for arbejdspladsen. Deres store udvalg er lige til at gå på opdagelse i. Her kan du finde sjove og stemningsskabende artikler til årets store højdepunkter som påske, halloween, jul og fastelavn. De bestræber sig på at skabe troværdighed omkring deres produkter samt tilbyde deres kunder den bedste kvalitet og de nyeste produkter.

I deres udvalg finder du bl.a. flag og flagranker fra forskellige nationaliteter, dekorationsmateriale til højtider, temafester, fødevareafdelinger og tøjforretninger. De forhandler en lang række kunstige blomster og planter, skilte og streamers, artikler til professionel prismærkning samt et stort udvalg af belysningsartikler.

De leverer fra kun 39 kr., og er du ikke tilfreds med varen, er der returret op til 24 dage. Deres webshop er godkendt af e-mærket, som er garant for tillidsfuld og troværdig handel på nettet. Du kan derfor trygt vælge Brøndsholm som leverandør på dekorationsartikler, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. De garanterer en fair handel og produkter af den bedste kvalitet, der findes på markedet.