Elendig fodboldteknik? Sådan gør du alligevel en forskel på banen

Selvom du har en dårlig teknik, så findes der mange måder, hvorpå man kan gøre en forskel på fodboldbanen. Særligt i de lavere rækker betyder det faktisk ikke så meget, hvor god din teknik er. Det handler meget om andre ting, som vi i denne artikel vil gøre dig klogere på.

Vær tilgængelig og spil kontinuerligt

Hvis du er typen, som siger nej til at spille kamp hver tredje weekend, fordi du hellere vil ligge derhjemme og drikke øl, så kommer du ikke i ordentlig kampform. God kampform giver dig ikke bedre teknik, men det giver dig et godt flow i dit spil. Samtidig gør du en forskel for holdet, som ved, at de kan regne med. I den forbindelse bør du også undgå skader med eksempelvis sportstape til knæ.

Kom i topform

God form er faktisk nok det bedste, du kan gøre ved dig selv, hvis du vil gøre en forskel på fodboldbanen i de lavere rækker. Stærk løbeevne betyder meget mere end teknik, og hvis du er nogenlunde hurtig og kan løbe en hel kamp, bliver du en pestilens for modstanderen. God form øger ligeledes din koncentrationsevne, og du vil opleve bedre tekniske præstationer ligeså.

Forstå, hvordan du skal bevæge dig

Fodbold er en holdsport med 11 spillere på hvert hold, og hvis du gerne vil gøre en forskel for dine medspillere, skal du være i positioner, hvor du kan spilles. En god måde at lære om løbemønstre på er ved at se professionelle spille. De tilbyder sig hele tiden, og deres løb påvirker, hvordan modstanderen bevæger sig.