Et fint smykke er mere end guld og sølv

Det er nærliggende at smutte ind til guldsmeden for at købe fine smykker. Guld er et meget smukt metal og mange ædelstene klæder både guld og sølv. Men det er ikke metallet eller stenen der gør smykket fint.

De bedste ingredienser i et fint smykke er historier og personlighed. Når du giver dit smykke personlighed, så er det meget mere værd end det mest kunstfærdige guldarmbånd.

Lav dine egne armbånd

Du kan købe dine egne perler til armbånd og lave et smykke der er helt unikt. Et armbånd der fremhæver din personlighed og som fortæller en historie som er din.

Alt hvad du skal bruge kan du købe online hos Amaida. Der findes perler for enhver smag. Prøv at vælge perler efter hvilken type du er og hvad du ønsker af livet.

Perler betyder noget

Alle materialer symboliserer noget. Og nogle sten kan kanaliserer energi som hjælper dig på vej i livet. Du kan købe perler af forskellige sten.

Aventurin bringer hel og overflod ind i dit liv. Citrin hjælper dig med at få overblik og styrke. Opal er forbundet med lidenskab, erotik, kærlighed og lyst.

Du kan altså sammensætte et helt unikt armbånd der enten reflekterer din personlighed eller hjælper dig et sted hen i livet.

Men er det ikke bare overtro?

Du kan tro hvad du vil om sten og energier. Du kan stadig sætte armbåndet sammen efter betydning og ønsker. Resultatet bliver at dine veninder vil spørge ind til dit flotte smykke.

Når du bliver spurgt vil du begynde at fortælle baggrunden og historierne om dit valg af perler og sten. Du får sat ord på hvad du vil have ud af livet og du viser hvilke holdninger og værdier du har. Overtro eller ej, så får du et fint unikt smykke.