Find en uundværlige foderspand til store og små dyr

Jens Hansen havde en perfekt foderspand, burde sangen lyde. Gode foderspande er uundværlige, når man bor på landet. Robuste foderspande, der kan klare knubs og dagligt brug er endnu vigtigere. Hos os ved staldinventar.dk kan du finde foderspande, der passer præcis til dit landbrug, om det er stort eller småt.

Spande mod pilfingre og pilmuler

Nogle gange kan muler og næb komme på afveje. Derfor kan det være smart med en foderspand med låg, som man kan forsegle så indbrudstyvene ikke bliver for mætte. Har du brug for at kunne opbevare foder til kreaturer eller heste, så har vi spande, der kan rumme op til 70 liter og som kan forsegles med låg. Søger du derimod foderspande til de mindre størrelser, har vi spande på ned til 5 liter. Har du et bestemt farvetema i stalden, så er du heldig. Vi tilbyder nemlig foderspande i forskellige farver, og der er helt klart noget, der falder i din smag.

Multifunktionelle spande

Om du har brug for spande til foder, opbevaring eller vand, så har vi spanden til dig. Vi sælger for eksempel klare, blålige spande, som får vand til at se mere indbydende ud. Der er til og med håndtag i, så du har nemmere ved at transportere din vandspand. Alle spande kan komme med eller uden låg alt efter dit behov. Med en spand fra staldinventar.dk har du et trofast og robust produkt, der kan gavne dig på mange måder og i lang tid.

Find en lækker foderspand i dag

Gå på opdagelse på vores hjemmeside og tjek vores brede udvalg af spande ud allerede i dag. Sidder du tilbage med spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores professionelle hold står klar til at hjælpe dig.