Frøblanding

Går du og drømmer om nyt blomsterliv i haven? En frøblanding fra Nykilde er den perfekte løsning.

Nykilde har mange års erfaring i frø og frøblandinger, som de dyrker helt selv i deres planteskole. Nykilde tror på at naturen er vigtig at bibeholde, og bruger derfor kun frø fra planter, du allerede finder i den danske fauna. Frøblandinger kan også være gode til at opretholde eller skabe en god biodiversitet i haven, på marker eller i byområder.


Skab hyggelig naturstemning med frøblandinger

Ønsker du dig en natureng eller en stor blomstermark med sommerblomster er du kommet til rette sted. Nykilde har mange forskellige blomster-frøblandinger, som kan give dig lige den stemning du ønsker, om det så er i haven eller i den lokale park.

Det er ikke kun frø til blomster og græsser du kan finde hos Nykilde. Du finder også et stort udvalg af foder-frøblandinger, plænegræsfrø og dækafgrødefrø. Alle sammen i den bedste kvalitet.

For at så din frøblanding ordentligt, kræver det lidt forberedelse og pasning. Det betyder, at jorden skal kultiveres, gødes, vandes og vedligeholdes. Det kræver en smule tålmodighed, men giver i sidste ende et resultat du kan være stolt af.

Inden du sår dine frø, burde du nærlæse guiden til at få den perfekte blomstereng. Det kan du gøre på Nykildes hjemmeside.

Frø lige efter dine ønsker

Skulle du have et specielt ønske til en bestemt blomster- eller græsfrøblanding laver Nykilde gerne specielle blandinger til lige dit behov.

Nykilde står altid klar til at hjælpe dig hvis du skulle have spørgsmål, eller har brug for råd og vejledning i købet af din nye frøblanding. På hjemmesiden kan du se de forskellige muligheder du har for at komme i kontakt med Nykilde hurtigt og nemt.