Gode priser på kvalitetsrideudstyr hos More-horse.dk

Vil du gerne købe hesteudstyr af høj kvalitet og samtidig spare penge? More-horse.dk er en forhandler af kvalitetsrideudstyr, og som medlem af vores kundeklub, får du gode tilbud og optjener point, hver gang du handler i vores webshop.

Rideudstyr til den kvalitetsbevidste rytter

Du er en kvalitetsbevidst rytter, der ikke går på kompromis, når det handler om at have det nødvendige og sikkerhedsgodkendte udstyr til hesten og dig. More-horse.dk forhandler kvalitetsmærker fra kendte producenter, så du kan være sikker på, at alt udstyr er af høj kvalitet. I vores sortiment er tøj, hjelme og støvler til hverdagsbrug på ridebanen og smart stævnetøj til ridestævnerne. Tøjet er slidstærkt og har en god pasform, så det holder længe og er behageligt at have på. Ridetøjet fås i forskellige størrelser og farver, som passer til dine ønsker og behov, og så passer det selvfølgelig også til forskellige slags årstider, så du kan ride i alt slags vejr.

Lækkert udstyr og plejeprodukter til hesten

Køber du saddel, bid, longe eller andet udstyr til hesten hos os, kan du være sikker på at få kvalitet for pengene. Vi forhandler også plejeprodukter som eksempelvis strigler, hovpleje, man- og halepleje, så din hest altid er velplejet. Du finder f.eks. også sadelfedt til vedligeholdelse af udstyr. Du kan desuden få legetøj og saltsten til hesten, så den ikke keder sig i boksen, samt dækken så den kan holde sig varm. I vores sortiment har vi også hø-taske og greb, til når der skal muges ud i hesteboksen.  

Køb til favorable priser og optjen point

Hver gang du handler for 100 kr. i webshoppen optjener du 15 point, som du bruge til at forkæle hesten og dig selv med ekstra udstyr fra pointshoppen. De varer, som i forvejen er nedsat, optjener du dog ikke point på. Men vi har mange gode tilbud løbende, så hold øje med vores webshop.