Gør en forskel som personlig træner

Har du også lyst til at gøre en karriere ud af at motivere andre og lede dem til at blive den bedste version af sig selv? Din motivation kan kanaliseres over til andre, og du kan bruge den motivation, du har for det gode liv, til at uddanne dig inden for feltet.

Et godt liv indebærer en god, varieret kost, der er bygget efter den enkeltes behov og træning efter evne. Hvis du allerede går op i din træning, kost og dit generelle velvære, kan du blive personlig træner og dermed uddannet til at vejlede andre. Der er ingen andre adgangskrav end dit engagement.

Du kan få en af landets mest dybdegående uddannelser, hvor dine undervisere har stor teoretisk viden og praktisk erfaring i branchen. Samtidigt har de praksisser og ved derfor, hvad det kræver at skabe en succesfuld forretning.

Når du har endt uddannelsen, vil du være certificeret og kan derfor blive ansat i alle de store fitnesskæder som Fitness World, eller du kan springe ud som selvstændig. Du vil være lige kyndig til at bære begge jobtitler.

Sæt fokus på klienten

Du vil lære, hvordan du som personlig træner virkelig sætter en tyk streg under det personlige, og dermed lærer, hvordan du gør din klients udgangspunkt til ramme for forløbet. Det er et forløb, som du vil blive uddannet til at skræddersy til den enkelte.

Der er tale om et håndværk, som er i høj kurs, og ganske rigtig er teorien vigtigt, men det er vigtigere, at du ved, hvordan udførelsen skal se ud. Derfor er der meget fokus på dette på uddannelsen.

Find ud af allerede i dag, hvordan du kan blive personlig træner.