Hjælp hinanden med at holde rent og undgå skodder smidt i naturen

Hvem har ikke oplevet at finde cigaretskodder vilkårligt smidt rundt omkring i naturen? Det har vi vist alle set op til flere gange. Især ved opholdssteder, rygeområder, foran hoveddøre og indgangspartier til virksomheder. Men skodderne skal jo ikke ligge der og flyde. Derfor kan du hjælpe rygerne med at rydde op, ved at opsætte udendørs askebægre, som skodderne kan afleveres i. Så er der ikke rigtig undskyldninger for at smide skodderne på jorden, nu hvor der ligefrem er et askebæger klar. Der er flere modeller at vælge mellem.

Udendørs askebægre i flere modeller

Når du vil begrænse mængden af cigaretskodder, der flyder foran din virksomhed, så findes der flere typer af udendørs askebægre at vælge mellem. Det kan for eksempel være væghængte modeller, som hænges op på en mur. Typisk tæt på indgangsdøren. Det kan også være en fritstående model, som kan være god, hvis I har et rygeområde med lidt afstand til virksomhedens indgang. Derudover findes der kombinationsløsninger med skraldespand i bunden og askebægre foroven, så man kan komme af med alt sit affald i samme stativ.

Hvilken model skal du vælge

Der kan være mange fordel ved at vælge en model, der er så let at tilgå som muligt. Skal du af med et cigaretskod, så skal det være tæt på lige så let, som hvis det blot blev smidt. Mange foretrækker ikke at skulle røre med askebægret, når de afleverer deres cigaret. Det samme med skraldespande i øvrigt, da de hurtigt bliver klamme, der hvor man skal røre. Du kan nemt se, om udendørs askebægre er lette at tilgå. Bare kig på mængden af omkringliggende skodder. Hvis der er mange skodder omkring, uden bægret er helt fyldt op, er modellen ikke en god løsning.