Inviter vennerne med i paintball-krig

Savner du lidt action i hverdagen? For mange kan tingene hurtigt blive lidt trivielle, og man kan sidde på kontoret eller i skolen og drømme sig væk, til en arena, hvor man kan presse sig selv og mærke adrenalinen pumpe. Paintballfabrikken består af to paintballbaner, som giver dig og vennerne mulighed for at få pulsen op og udfordre hinanden i et sjovt, vildt og sikkert miljø. Kig forbi vores hjemmeside og book en bane allerede i dag!

Startet af paintball-entusiaster

Paintballfabrikken er startet af en gruppe engagerede og legesyge paintball-entusiaster, som hver især derudover arbejder inden for vidt forskellige områder. Målet med Paintballfabrikken er at skabe en udfordrende og spændingsfyldt oplevelse for folk, der ønsker en festlig polterabend eller en anderledes lørdag med vennerne. De er meget fleksible i deres tilbud, og er altid åbne for dine forslag til hvordan oplevelsen kan blive mest optimal for netop dig og din gruppe.

Udfordrende faciliteter og fine forhold

Når du har besluttet dig for en tur hos Paintballfabrikken, kan du vælge mellem to store baner – den ene inde i en fabrikshal og den anden udenfor. Begge baner er indrettet med huse og skjulesteder af forskellig art, som giver dine holdkammerater og modstandere mulighed for at overraske hinanden undervejs. Find din indre snigskytte frem og bevæge dig hurtigt og usynligt rundt blandt faciliteterne, og oplev spændingen ved at ramme eller blive ramt. Banerne giver jer mulighed for at spille kampen på præcis det niveau, der passer jer.

Udover professionelle og udfordrende baner, gør de hos Paintballfabrikken meget ud af, at de omkringliggende faciliteter samt udstyret er tip top. Tag tøj på, der gerne må blive beskidt, samt solide sko, og så vil du til gengæld få udleveret rent sikkerhedsudstyr i form af dragter og masker. Kuglerne indeholder maling af en art, der nemt vaskes af tøjet, skulle dit eget tøj blive ramt. 

Paintball er ikke for alle – men måske er det for dig?