Køb eller sælg din iPhone til favorable priser hos Phoneworld.dk

Phoneworld.dk tilbyder køb og salg af bruge iPhones til Danmarks bedste priser, og du kan derfor ikke undgå at gøre en god handel, når du handler med os. Vil du gerne sælge din brugte iPhone, så får du en fair pris hos os, også selvom den eventuelt har nogle ridser og skrammer. Vi vurderer din iPhone med de samme, giver dig en pris, og du kan regne med, at betalingen bliver overført til din konto inden for fem hverdage, så du behøver ikke at vente på, at nogen køber din brugte iPhone, før du modtager penge. Det giver dig en fleksibilitet til hurtigt at komme videre og købe en nyere iPhone – måske endda en nyere brugt iPhone hos os. For vi har et stort udvalg af brugte iPhones til favorable priser. Nogle nyere modeller fås til halv pris, hvilket er et supergodt tilbud, når du sammenligner med priser andre steder. Hos Phoneworld.dk undgår du at betale for meget for din brugte iPhone, fordi vi sørger for at matche pris og kvalitet.

Brugte iPhones af god kvalitet

Som køber af en brugt iPhone kan du forvente, at du får levereret en brugt mobil, som kvalitetsmæssigt er i orden. Den er blevet gennemtestet, nulstillet og eventuelt repareret af vores reparatør, så du kan være helt sikker på, at den fungerer på bedste vis. Du får ingen ubehagelige overraskelser, og der er altid 2 års reklamationsret. Det er trygt at handle hos Phoneworld.dk, og du undgår at blive snydt, som du f.eks. kan risikere, hvis du laver en privathandel med en sælger, som enten undlader at fortælle om fejl og mangler eller tager overpris.

Miljøvenligt at genbruge elektronik

En anden vigtig fordel ved at videresælge brugte iPhones er, at det mindsker ressourcespildet i verden, og der er mindre forurening, når et elektronisk produkt – eller dele deraf – bliver genanvendt. Hos Phoneworld.dk tilbyder vi reparation af din iPhone, og du kan finde brugte reservedele i webshoppen, hvis skærmen trænger til en udskiftning eller batteriet ikke virker. Hos Phoneworld.dk er det billigt, nemt og miljøvenligt at købe og sælge en iPhone.