Lækre vinduer

Generelt er der mange fordele at købe billige vinduer på nettet, da det intet mindre sparer køberen for en masse ekstra tid – den tid man ville bruge i de flermæssige butikker – men også generelt har en fordel når det kommer til pris.

På nettet findes et hav af forhandlere af billige vinduer og døre, hvor Net2kompagniet er førende indenfor billige vinduer uanset materiale. Net2kompagniet tilbyder nok Danmarks billigste Dvc-DVV godkendte vinduer i fyrretræ, mahogni, træ-alu, plast, pvc eller komposit.
Net2kompagniet tør derfor godt skilte med priser på vore energirigtige vinduer. Men man skal huske, at når man sammenligner priser, at deres billige vinduer ovenikøbet er Dvc-DVV godkendte samt CE-mærkede. Dog skal man som køber bemærk CE-mærket er ikke nogen garanti for kvaliteten af vinduer, kun en standardisering. Dog har det visse omkostninger for deres producenter netop, at kunne leve op til Dvc-DVV kravene. Kernetræ, energirigtig superlavenergiglas, men alligevel leverer de billige vinduer til en pris, som mange andre forhandlere har svært ved at matche.

Generelt er deres politik for markedsføring af deres billige vinduer er derfor ganske enkel; mund til mund metoden er den ypperste bedste og den aller billigste metode. Nettet er derimod næstbedst og næstbilligst, men er til fordel for køberen. Det vil sige at når man køber billige vinduer hos dem, har man stort set selv lagt ordren til bestilling og taget sagen for bedre vinduer i egen hånd. Billige vinduer er at finde i Karmtræ, rammetræ, glaslister, glas, tætningsbånd, beslag og farvevalg. Man har dermed sammen med IT-systemet gjort arbejdet. Rationel produktion, logistik der kører, lave salgs- og markedsføringsomkostninger, giver billige vinduer til det danske marked.

Deres netshop har selvfølgelig sine begrænsninger hvad angår design og udførelse, hvilket er ulempen ved at købe vinduer over nettet. Men i butikken kan man bestille stort set alle kendte typer af vinder: bondehusvinduer, sprossevinduer, tophængte vinduer, topstyrede vinduer, palævinduer, dannebrogsvinduer, sidehængte vinduer og fastkarmsvinduer. Vinduerne produceres endda i lækkert fyrretræ, mahogni, træ/alu, plast og komposit. Som forbruger skal man dog finde ud af, hvad man har råd til, at kunne ofre på nye vinduer. Har man selv opsparet hele beløbet eller skal man have finansieret vindueskøbet? Har man friværdi i ens bolig, som man kan og vil bruge på nye vinduer? Det er altid frustrerende, at få valgt drømme vinduerne, for bagefter at finde ud af, at man alligevel ikke har råd til dem. Så er det dermed meget nemmere, at være realistisk fra starten og fravælge de vinduestyper, der ligger over dit budget. Derudover er det vigtigt at vælge den helt rigtige stilart. En af de vigtigste beslutninger, når man køber nye vinduer er stilarten af ens vinduer. Skal vinduerne være med eller uden sprosser? Skal det være dannebrogsvinduer eller lignende? Man kan senere ændre farven og glasset i vinduerne, men man kan ikke ændre deres stilart, så derfor skal man være meget omhyggelig med denne beslutning.

Melholt tilbyder af denne grundt uforpligtende professionel rådgivning omkring hvilken stilart, der passer bedst til ens hus. Ikke mindst er valget af materiale er meget afhængig af ens smag, hvor meget vedligeholdelse man vil have og hvor meget man er villig til at betale. Til alle materialer er der både fordele og ulemper i forhold til de andre materialer. Man kan få vinduer i træ, plast/komposit eller træ/alu. Alle materialer kan i dag fås i alle stilarter, så den valgte stil bestemmer ikke længere valget af materialer.