Livinginstyle.dk

Livinginstyle.dk har en fysisk butik i Odense, men udover at have en fysisk butik, så har de også en webshop. De sælger møbler samt boligtilbehør. I deres udvalg kan du blandt andet finde indendørsmøbler såsom sofa, senge, stole, kommoder, vitrineskabe og meget andet. Af havemøbler har de blandt andet både stole, borde, bænke og solvogne.

Udover møbler så har de også udendørs- og indendørslamper. Udover lamper finder du også lysestager i deres sortiment.

Af andet boligtilbehør kan der blandt andet nævnes forskellige træfigurer, som forstiller dyr, tæpper du kan have liggende på gulvet som fx under et spisebord, æblekasser, smykketræ og hundekurve og meget andet.

Livinginstyle.dk går meget op i, at deres møbler ikke bare er masseproduceret i Kina. De går op i, at deres møbler er af god kvalitet. Derfor er deres møbler også håndlavet.

Når du køber møbler og boligtilbehør hos Livinginstyle.dk så får du ting af god kvalitet. Som deres navn også lyder “living in style,” altså at man lever med stil. Det passer rigtig godt med de produkter, som de netop forhandler. Altså når du handler ved dem, så får du kun det bedste af det bedste.

Der er fri fragt, når man handler for over 2000kr.