Mange fordele ved en lækker frugtordning på arbejdspladsen

En firmafrugtordning er et at de personalegoder, som mange medarbejdere sætter pris på. Frisk frugt smager dejligt og er et lækkert mellemmåltid, og firmafrugt sender et positivt signal om, at virksomheden interesserer sig for deres medarbejderes sundhed og velvære. Der er i det hele taget mange fordele ved at have en frugtordning på arbejdspladsen. Medarbejderne får mere energi og en bedre koncentrationsevne, hvis de spiser et eller flere stykker sund frugt til daglig, end hvis de spiser kage eller drikker for meget kaffe. Som virksomhed kan I bidrage til en sundere livsstil blandt medarbejderne, og medarbejderne yder mere og har færre sygedage, når de får et sundt energiboost, hvilket er en fordel for virksomheden. En virksomhed med et godt arbejdsmiljø, som signalerer, at medarbejderne har stor værdi og tilbydes sunde personalegoder, vil som regel tiltrække dygtige medarbejdere for hvem en sund livsstil er et naturligt valg.

Lækkert sortiment af frisk, varieret frugt

Beslutter I jer for som virksomhed at lave en frugtordning på arbejdspladsen, så kan I nemt bestille firmafrugt online. Frugtkurven.dk tilbyder saftig, velsmagende kvalitetsfrugt, som er tilpasset sæsonen, og frugterne er op til 20 % større end hos andre leverandører, så I får 20 % mere for pengene. I kan vælge mellem frugtkurve og frugtkasser, som leveres til en fast lav pris – uden ekstra gebyrer eller andre ubehagelige ekstraregninger.  I bestemmer selv, om det skal være økologisk eller ikke-økologisk frugt, og I kan vælge mellem forskellige størrelser af frugtkurve og frugtkasser, så I får præcis den kundetilpassede løsning, som passer til jer. Vil I gerne have økologisk firmafrugt, kan I vælge mellem fire størrelser, hvor den mindste kurv indeholder 25-35 stk. frugt og den største 65-100 stk. frugt. Vælger I ikke-økologisk frugt, så kan I få frugtkurve i størrelserne: Mini, Lille, Mellem og Stor. Vælger I Basisfrugt, så er mængden henholdsvis: 25 stk., 35 stk., 45 stk. og 55 stk. Vil I gerne have en endnu større levering firmafrugt, så kan I vælge frugtkasser med 40 stk., 50 stk., 75 stk. og 100 stk. frugt.

Tidsbesparende og billigt at få leveret firmafrugt

Fordelene ved at få firmafrugt leveret er, at det er tidsbesparende. I skal ikke selv bruge tid på at udvælge frugt og sikre jer et varieret udvalg. Frugtkurven.dk sørger for at sammensætte et lækkert, frisk udvalg af frugt, som følger årets gang. Det er nemt at indgå en aftale med Frugtkurven.dk, og I har altid mulighed for at ændre jeres bestilling til en anden størrelse kurv, hvis der er behov for det. Firmafrugten leveres lige til døren og altid på faste tidspunkter, og serviceniveauet er i top. Det er altid muligt at få et godt tilbud på firmafrugt hos Frugtkurven.dk.