Massagestole fra Carerelax

Ondt i nakke og skuldre? Overbelastet lænd efter for meget stillesiddende arbejde? Dårligt blodomløb eller myoser? Med en massagestol fra CareRelax får du lindring for alle de dårligdomme, du risikerer at erhverve dig i løbet af en travl hverdag, hvor fokus måske er for meget på effektivitet og for lidt på ergonomi. CareRelax er leveringsdygtig i massagestole i flere varianter, med forskellige indstillingsmuligheder og en bred vifte af massageprogrammer.

 

CareRelax fører alle de kendte og velrenommerede mærkser som for eksempel Fuji og Panasonic. Derudover står CareRelax også for en serie af egenproducerede stole, som bygger på Fujis teknologi, der som den eneste på markedet er medicinsk godkendt. Dermed er du garanteret den optimale behandling. CareRelax massagestolen er fremstillet i slidstærke materialer, hvilket sikrer en lang holdbarhed – også med mange timers daglig anvendelse. Stolen byder på mange programmer og kombinationsmuligheder – blandt andet hele 22 forskellige massageformer – og du kan vælge mellem syv forskellige styrkeniveauer for massage.

 

Hvad end du søger en massagestol til eget, privat brug, eller du ønsker at udstyre din virksomhed med en ekstra service til medarbejderne, er CareRelax leveringsdygtige i netop den løsning, der passer dig. Vi rådgiver gerne om vore produkter, og tilbyder samtidig levering og montering til favorable priser.

 

CareRelax leverer til såvel private som virksomheder – både de, som ønsker at forkæle medarbejderne, som de, der bruger massagestolen professionelt, for eksempel fitness centre og benhandlere. Til virksomheder tilbyder vi forskellige købs- og leasingaftaler på favorable vilkår, helt uafhængigt af volumen. Du kan som privatperson også få glæde af en massagestol, hvis du døjer med ledsmerter, stress, overbelastning eller muskelspændinger – klik in på carerelax.dk og gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder. Vi har et stort udvalg af brugte massagestole, som har været leaset ud til virksomheder – alle uden fejl og med kun minimalt slid, men til meget reduceret pris i forhold til nyprisen.