Møbelstof til enhver smag

Uanset hvilken stil eller hvilket slags kreativt projekt du har, eller skal have gang i, så har vi et stortudvalg af møbelstof. Hvad enten du leder efter noget klassisk og slidstærkt som uld, eller du er på udkigefter noget lidt mere ekstravagant som velour, så er du kommet til det rette sted hos Skumhuset. Vi ereksperter i møbelstof, og bi er stolte af at have et så stort udvalg, som bare venter på at blive brugt tildine kreative sysler.

Find inspiration i vores store sortiment

I vores store sortiment af møbelstof er der virkelig noget for enhver smag. Vi har mange forskelligeslags smukke møbelstoffer, og det er bare at gå på udkig og blive inspireret. Uanset hvilket slags møbeldu skal finde møbelstof til, er vi sikre på at du kan finde det helt rigtige stof hos os. Vi forhandler mangeforskellige slags møbelstoffer af høj kvalitet, som kan bruges til forskellige ting. Det er op til dighvilket udtryk dit møbelstof skal have, og du kan blandt andet vælge imellem kunststof, uld, bomuld ogvelour.

Kom i gang med dit kreative projekt

Hos Skumhuset elsker vi at hjælpe dig med at komme i gang med dit kreative projekt, og vi er eksperter imøbelstof. Vi tager gerne en snak med dig om at sy dine projekter og bruge dit nye møbelstof bedstmuligt. Ydermere, tilbyder vi at sy dine nye betræk. Det er ikke alle der er lige gode til at sy, og derfortilbyder vores dygtige systue at sy dine betræk for dig.

Vi hjælper dig med at finde det rette møbelstof

Du er altid velkommen til at spørge os om hjælp til køb af dit nye møbelstof. Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig!