Når du dyrker MTB skal udstyret bare være i orden

Folk der elsker MTB, elsker også MTB udstyr. Udstyret skal bare optimeres og være i orden. Som ægte mountainbike rytter må du aldrig gå ned på udstyr. Men det kan faktisk være svært at finde en cykelbutik, hvor det er MTB der er i fokus. Men det har de hos Coolmtb.dk. Her har de alt, du drømmer om af udstyr fra de mest cool brands på markedet. Og hos Coolmtb går de op i at alt udstyr er i absolut topklasse.

Du kan få det cool og moderigtige tøj fra Trou Lee Designs og Dakine og de fedeste MTB sko fra Five Ten. For tøj og sko og dermed udseende er vigtigt. Det er nemlig vigtigt at se godt ud, når du sidder på din MTB cykel. Coolmtb har de fedeste jerseys og shorts og de bedste og mest cool sko. En del af dit MTB look er også dine googles. Hos Coolmtb fører de en række super fede Smith Optics Googles, der er anbefalet af ryttere fra hele verden og har linser og et udseende i verdensklasse.

Men Coolmtb.dk har alt, du skal bruge. Her er rammer, alt til dit cockpit, hjul, dæk og slanger, skærme, pedaler og gear. Men også værktøj til at vedligeholde din MTB, sikkerhedsudstyr til når der skal køres vildt. Coolmtb.dk har alt udstyr til cool mountainbike ryttere.