Nye hobbyer til foråret under corona

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave udover at gå lange ture og se Netflix igen og igen? Så har vi i denne artikel samlet tre bud på, hvad du kan give dig til, hvis kedsomheden for alvor har trængt dig op i et hjørne. Det er nemlig sundt at udfordre sig selv med noget nyt – og hvem ved, om du bliver helt bidt af det?

Maling og kunstnerisk frihed

Dette er en rigtig god coronaaktivitet, fordi du kan gøre det alene og derhjemme og dermed leve op til alle restriktioner. Du skal blot bruge noget udstyr, og det tæller eksempelvis akvarelblyanter, oliemaling, lærreder og rammer afhængigt af, hvilken type maling du vil begive dig ud i. Hvis du mangler en måde at komme ud med dine tanker på, kan det være smukt på et stykke papir med farver.

Begynd at game

Gaming er vokset enormt meget de seneste år, og særligt under corona, fordi det er en måde at være sammen på uden egentlig at være sammen. Gaming involverer samarbejde, kommunikation og koncentration, og det kan være utroligt sjovt og udfordrende, samtidig med at man får stillet sine sociale behov. Det er heller ikke så dyrt, når du har købt dit udstyr.

Boglæsning

Har du været igennem alle serier på diverse platforme, er det måske på tide at flytte fokus til et helt andet medie. Bøger lader fantasien løbe løbsk mere end mange andre ting, og det kan være en rigtig god måde at holde sig beskæftiget med mange timers underholdning – og så bliver du uden tvivl også klogere samtidig.