Økologiske produkter af topkvalitet hos Babynature.dk

Babynature.dk har et stort udvalg af økologisk tøj til babyer, børn og voksne samt tilbehør til rimelige priser. Tanken bag webshoppen er at sælge økologiske kvalitetsprodukter, som er produceret under bæredygtige forhold og uden skadelige kemikalier. Du kan derfor være sikker på, at alle produkter købt hos Babynature.dk er godt for mennesker og natur.

Sødt og smart kvalitetstøj til babyer og større børn

I webshoppen findes et stort udvalg af babytøj og børnetøj fra brands som CamCam, Engel, Müsli, Living Crafts og Lotties. Der er præmature tøj til for tidligt fødte børn, som kimonobodyer, heldragter, sokker og huer i silke eller uld, så de allermindste kan føle sig varmt klædt på. Tøj til børn mellem 0-10 år omfatter basistøj, bluser, undertøj, nattøj, strømper & strømpebukser, vanter, huer, badetøj samt RAP sko & sandaler.  

Økologisk tilbehør uden kemikalier

I kategorien Økologisk tilbehør finder du et stort udvalg af produkter med Kapok, som er et let og allergivenligt materiale, der anvendes til madrasser, dyner, puder, rullemadrasser, ammepuder, legetæpper og puslepuder. Andet tilbehør i webshoppen er f.eks. sutteflasker, bideringe, savlesmækker, drikkekopper, spisesæt, madkasser, drikkedunke, stofbleer, hængekøjer og tasker. I finder også kvalitetslegetøj, blandt andet rangler, musikinstrumenter og spil fra producenten HABA. Til større børn fås blyanter, tuscher og modellervoks, fingermaling og vandfarver, så de kan være kreative uden at komme i kontakt med skadelig kemi.

Komfortable kvalitetsprodukter til mor og far

Babynature.dk forhandler også økologiske produkter til mor og far. Vælg mellem behageligt kvalitetstøj fra Engel, BIO sandaler, sokker, strømpebukser og hjemmesko. Her er ammetilbehør, som gør hverdagen lettere for den nybagte mor og hygiejneprodukter til personlig pleje. Du finder også madrasser, sengesæt og lagener til soveværelset, håndklæder til badeværelset og viskestykke og forklæder til køkkenet. Foretrækker du og din familie en hverdag med sunde, økologiske kvalitetsprodukter til rimelige priser, så er der mange spændende produkter at vælge imellem hos Babynature.dk.