Oplevelserne venter på dig i Den Blå Planet

Både når det er efterårsferie, men også på alle andre tidspunkter på året, kan du få masser af store oplevelser i Den Blå Planet. Det store udstillingsakvarium i Kastrup på Amager tæt ved Københavns centrum imponerer mennesker i alle aldersgrupper.

I Den Blå Planet kan du møde i alt 20.000 dyr fordelt på 450 arter og en samlede akvarievolumen udgør 7 millioner liter vand. Stedet har udviklet til at være blandt de mest besøgte attraktioner i Danmark. Den Blå Planet er opdelt i en række områder med hver sine oplevelsesmuligheder. Det største akvarium er Oceantanken, hvor du blandt andet kan møde hammerhajerne, der bliver over 3 meter lange, når de er udvokset omkring år 2023. I Koralhavet kan du møde de virkelig smukke og farvefyldte koraler, og fisk og i Afrikas søer kan du møde alle de fisk, som du kender fra akvarierne i de danske hjem. Men kalenderen med oplevelsesmuligheder er fyldt godt ud hos Den Blå Planet. Her er masser af muligheder for rundvisninger, for foredrage, for at dykke med og fodre hajer, men eksempelvis også for at afholde en børnefødselsdag omgivet af de fascinerende fisk, og hvor man være med til at forberede hajernes mad.

Oplevelserne venter på dig i Den Blå Planet, og dette ligemeget, hvilken alder du har. Blive inspireret via http://denblaaplanet.dk/.