Optimale rammer til din akupunkturbehandling

AcupunctureShop er butikken for dig, der ønsker at optimere din akupunkturklinik. Kataloget henvender sig til nystartede såvel som garvede akupunktører, der skal bygge en klinik op fra bunden, eller blot supplere den eksisterende klinik med opdateret udstyr. Tilbyd den bedste behandling til dine kunder med topmoderne klinikudstyr, der bidrager til bedre komfort og mærkbare resultater hos klienterne. Det rette akupunkturudstyr gør en forskel!

Topkvalitet fra markedets bedste leverandører

Hos AcupunctureShop er den gode kvalitet og det effektive design omdrejningspunktet for kataloget. De samarbejder med producenter over hele verden, og har importeret specialiseret klinikudstyr fra leverandører i Danmark, Frankrig, Tyskland, Tjekkiet, Kina og Italien. Butikken har eksisteret siden 1993, hvor de arbejdede under navnet Sandrini Import, og har siden 1999 udvidet deres katalog med de mest moderne produkter fra markedet. Du finder produkter fra CAIR, BTL, MedHelp, Lojer, ASTAR og ASP m.fl.

I kataloget finder du transportable brikse, elektriske brikse, behandlerudstyr, litteratur, modeller og diverse tilbehør til klinikken. Gå på opdagelse i webshoppen og find inspiration til nye tiltag til din akupunktur- eller massagebehandling.

Mange muligheder med elektriske brikse

Der er mange muligheder ved køb af en af de elektriske brikse fra kataloget. Du kan bl.a. investere i den avancerede Luksus SPA fra Cair. Luksus SPA tilbyder – navnet tro – den bedst mulige komfort til dine klienter under behandling, hvad enten det gælder massage, kosmetologi, wellness, fysioterapi eller akupunktur. Den bløde stol tilbyder god støtte til skuldre, hoved, arme og ben, og er samtidig meget fleksibel, med mulighed for at justere indstillingen af benstykket og rygstykket til den perfekte position. Forkæl dine klienter med optimal komfort i den bløde ansigtspude, hvad enten det gælder siddende eller liggende behandling.

Et meget anderledes design finder du med version JU7EE fra MedHelp. Denne briks har ikke armstøtter, men er til gengæld inddelt i 7 sektioner, som giver en briks, der følger kroppens ergonomi fra top til tå. Klik forbi kataloget og find frem til den bedste briks til dine formål på acupunctureshop.com.