Sæt sundhed på dagsordenen i jeres virksomhed

Det er en del af dagsordenen i en god virksomhed at sørge for at ens medarbejdere og kollegaer oplever, at de bliver motiveret og givet fornyet energi i løbet af dagen. Det er en gerning, som betaler sig tifoldigt tilbage, og som lader jeres medarbejdere arbejde kreativt med det, som de gode til.

En god måde at garantere muligheden for fornyet energi i løbet af en lang arbejdsdag er for eksempel en firmafrugtordning. Med en firmafrugtordning får I leveret frisk frugt af den højeste kvalitet direkte til kontoret.

Der er flere valgmuligheder, når det kommer til en firmafrugtordning. I kan både få leveret frugtkurve og frugtkasser, som naturligvis kan indeholde enten almindelig eller økologisk frugt. Frugten vil blive individuelt tilpasset til jeres frugtordning, så frugten bliver pakket præcis som I ønsker det og efter den størrelse, som passer til lige nøjagtig jeres behov.

Høj fleksibilitet og trivsel

Når I får skræddersyet jeres frugtordning til jeres behov, hjælper I også med at mindske risikoen for madspild. I bliver også tilbudt en høj fleksibilitet, så det er muligt at tilpasse din frugtordning efter jeres behov og til en omskiftelig hverdag.

Udover at være sundt for jer og jeres medarbejdere, så er det også generel sund fornuft og sund økonomi. Med en frugtordning bidrager I til en sundere hverdag for kollegaer, og dette kan være med til at nedbringe jeres sygefravær. Der er altså også kroner og øre at hente ved denne ordning.

Det er en frisk og lækker måde at øge både glæden og trivslen på jeres arbejdsplads.

Undersøg hvilken frugtordning der passer bedst til jeres virksomhed allerede i dag, og se på mulighederne for tilkøb af nødder og lignende.