Stænklapper beskytter din bil mod ridser

Ja, det er næppe noget du tænker over. Stænklapper altså. Det er noget du typisk ser på store lastbiler. Dækket fra en lastbil kan snildt kaste sten fra kørebanen op i en forrude. Så derfor har alle lastbiler stænklapper.

Men det er langt fra alle personvogne der er født med stænklapper. Men de er en investering værd hvis du vil passe på din bil.

Smart design er ikke altid nok

Bilproducenterne er meget opfindsomme når det kommer til design og funktionalitet. På nye biler med stænklapper kan det være svært at få øje på dem. De er meget små.

Du har brug for stænklapper når du bliver træt af at rengøre bilen omring hjul og hjulkasser. De kan stoppe skidtet før det gør skade i lakken på skærmkanter, døre og paneler.

Undervognen skal også beskyttes

Det er sjældent at vi kigger på undervognen. Den er stort set usynlig medmindre du skal hente ungernes bold ud under bilen.

Men undervognen kan også tage skade af snavs og stenslag. Du kan minimere risikoen for skader ved at montere stænklapper bag ved dækkene så undervognen er beskyttet.

Udover at du beskytter din egen bil, så gør du også kørslen mere sikker for andre bilister. De risikerer ikke stenslag fra din bil.

Bange for at stænklapper ser dumt ud?

Det er muligt at din bil ikke har stænklapper, men det ser bestemt ikke særligt smart ud når bilen er pyntet med skidt og stenslag. Så er stænklapper en god investering.

De er ikke ret dyre og lette at montere. De fleste kan nemt tilpasses og leveres med beslag. Hvis du ikke selv kan montere dem kan du få en professionel til at hjælpe dig.

Stænklapper i forskellige farver kan du købe hos Motorsportshop. Pas godt på din bil.