Støttemure – en løsning for dig?

En støttemur kan være en god idé, hvis du har en have der skråner, og du gerne vil rette det op. Hvemvil ikke gerne have en pæn og lige have. Det er ikke altid ønskværdigt med skråninger i haven, og noglegange vil man gerne rette op, så man kan lave nye bede, eller forme haven på en ny måde. Her kan enstøttemur være en helt genial og flot løsning. Hos Skagen Beton forhandler vi mange forskellige slagskantblokke, som du kan bruge til støttemure.

Vi har alt i materialer til din støttemur

Hos Skagen Beton har vi alt du har brug for til at lave støttemure til din have. Vi har forskellige slagskantblokke, for eksempel slåede kantblokke, fasede kantblokke, skarpkantede kantblokke plantesten ogmeget andet. Ydermere, er vores kantblokke og sten i forskellige farver og størrelser, så vi er helt sikrepå at du kan finde præcis det du har brug for til dit projekt med støttemur i din have.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kantblokke

Vi har utrolig mange forskellige slags kantblokke i vore brede sortiment, så du kan helt sikkert finde detdu har brug for til din støttemur. Alle sten er forskellige, da de er et naturprodukt, og det er med til atgøre vores kantsten helt unikke, og give et specielt udtryk til din have. Vi har tre forskellige slagudskæringer – faset, slået og skarpkantet.

Kontakt os for yderligere information

Har du svært ved at vælge hvilke slags kantblokke du skal bruge til din støttemur, så hjælper vi dig gernemed at finde dem, som vil passe bedst til dit projekt. Vores dygtige og professionelle medarbejderesidder klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, som er bedst til dig og dit projekt.