Stop dræbersneglene med et sneglehegn

Der findes mange gode råd til, hvordan man undgår  dræbersnegle i sin have. En af de mest simple måder er dog at sætte et sneglehegn op. På den måde kan man være sikker på, at sneglene ikke engang kommer ind i ens have eller op i ens bed. Der findes flere forskellige forhandlere af sneglehegn. En af dem er lyngeshop.dk, der har sneglehegn til både bede og højbede.

Sneglehegn er lavet af en galvaniseret plade. På den ene side er pladen helt glat, på den anden side har pladen en kant, som sneglene ikke kan komme over. Siden med kanten skal vende den vej, som sneglene kommer fra. Det kan være hele vejen rundt om din have eller bare rundt om et enkelt bed. Det kommer an på, hvor store snegleproblemer, du har. 

Sneglehegn er nemme at sætte op. Du stikker en spade ned i jorden, der hvor hegnet skal sidde. Så placerer du sneglehegnet i renden og banker det ned med en hammer. Hegnet skal sidde cirka ti centimeter nede i jorden. Det er dermed nemt og hurtigt at sætte op. 

Mange metoder til at slippe for dræbersnegle i sin have kræver, at man går ud i haven hver aften og indsamler sneglene og slår dem ihjel. Det gør det dog stadig muligt for nye snegle at kravle ind i haven næste dag. Med et sneglehegn slipper man helt for snegle i haven. 

Hvis du har specielle ønsker til dit sneglehegn, kan du kontakte lyngeshop.dk, så kan de hjælpe dig med at lave et specialdesignet sneglehegn. Hvis et standard sneglehegn er fint for dig, kan du nemt bestille det på nettet. På lyngeshop.dk’s hjemmeside kan du få et godt overblik over de forskellige typer af sneglehegn og finde det, der passer til dine behov. Der er gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 1200 kroner.