Kosttilskud

Styrk din træning med kosttilskud

Kosttilskud er en god måde at få noget ekstra energi, når man træner. Samtidig kan kosttilskud være med til at erstatte et mellemmåltid. Hvis du gerne vil tabe dig, er det derfor en god ide at bruge kosttilskud. Der findes mange typer af kosttilskud, og du kan finde de fleste hos billig-fitness.dk. De har et stort udvalg af blandt andet proteinpulver, proteinbarer og kreatin.

Proteinpulver

Proteinpulver er nemt at bruge og gør det enkelt at holde styr på, hvor meget protein man får. Pulveret er typisk lavet af mælk fra køer og kommer med forskellige smagsvarianter. Hos billigfitness.dk har de for eksempel smagsvarianter chokolade, jordbær, stracciatella og vanilje.

Du bruger pulveret ved at tage en skefuld og blande med vand. Når du ryster det, bliver det til en proteinrig milkshake. Det gør det også nemt at have med nem i træningscenteret. Så kan du fylde en skefuld i din shaker, inden du tager af sted, og så hælde vand i, når du kommer frem til træningscenteret. På den måde ender du ikke med at stå med en lunken shake.

Proteinpulveret kan bruges som et let måltid. Det er godt, hvis du gerne vil tabe dig eller opbygge muskler.

Proteinbarer

Proteinbarer fungerer nogenlunde lige som proteinpulver. Barerne sørger for, at du får noget ekstra protein, der kan hjælpe dig med at bygge muskelmasse og opnå et vægttab. Barerne er også gode, hvis du gerne vil have en sund belønning efter træning. Proteinbarer er nemme at have med i tasken og kan holde sig i lang tid. De er derfor også nemme at have med ned i træningscenteret. Nogle undersøgelser tyder på, at man oplever mindre træningsømhed, hvis man spiser proteinbarer.

Kreatin

Kreatin kan give dig ekstra energi, når du træner. Det er pulver, som du blander med vand og drikker som en shake. Det skal du gøre cirka 30 minutter inden træning. Så vil du opleve at have meget mere energi og overskud, når du træner. Derfor kan du træne langt hårdere end normalt. Kreatin er særligt godt, hvis man dyrker en meget intensiv sportsgren. Billigfitness.dk har flere forskellige former for kreatin. Det er derfor op til dig, hvilken du bedst kan lide, og hvilken der booster din træning mest.

Aminosyrer

Aminosyrer hjælper dig med at bevare muskelmassen under et vægttab. Derudover hjælper det dig også med at opbygge muskelmasse hurtigere. Hvis du træner meget og går meget op i at opbygge muskelmasse, er aminosyrer måske noget for dig. Hvis du udelukkende ønsker et vægttab, men ikke træner lige så meget, er proteinpulver og proteinbarer måske mere relevante for dig.

Aminosyren kommer også i en pulverform, der skal blandes med vand. Du drikker shaken en halv time før, du skal træne. På den måde slår alle de gode egenskaber i aminosyren igennem under træningen. Aminosyrer kommer i mange forskellige smagsvarianter. Det er typisk frugt. Billigfitness.dk har blandt andet aminosyrer med smag af æble, lime, mango og vandmelon.

Det handler om at finde den, du bedst kan lide. Hos billigfitness.dk kan du også købe en kop, der er nem at lave shakes i.