Udstyr, du skal eje til grisefarmen

Er du den lykkelige ejer af en grisefarm, så har du sikkert allerede oplevet, at det kræver lidt mere, end man måske lige går og tror. Det at drive landbrug er nemlig meget mere end bare en hobby, det er en livsstil. Derfor har vi i denne artikel samlet et par gode bud på udstyr, som du kan bruge, hvis du vil effektivisere dit arbejde en smule.

Kreaturvægt til svin og andre dyr

En kreaturvægt er en alternativ og praktisk måde at veje store dyr på. I stedet for at man med håndkraft skal løfte dyrene over på en vægt, så går dyrene selv op på en kreaturvægt via en rampe. Det fungerer ideelt som eksempelvis en vægt til svin, men den fungerer også til andre dyr, som den nemt vejer vægten på – i hvert fald med lidt godbidder.

Varmelamper til grise

Når smågrise stadig er små, så kan de få brug for varme, hvis de adskilles fra deres mor. Her er en varmelampe essentiel, da den giver den nødvendige varme, som de ikke kan få ellers. Hvis de ikke får den nødvendige varme, vokser de ikke ordentligt, og de trives heller ikke ligefrem. Husk derfor at tage dig godt af de små dyr.

Ornespray

Har du problemer med at få dine grise til at yngle, så kan ornespray være løsningen for dig. Du sprøjter den, trods navnet, på soens tryne, hvorefter soen får lyst til parre sig med hannerne. Det er et effektivt middel til dig, der døjer med at yngle. Og så er det faktisk ikke så dyrt igen.