Undgå indbrud: 3 tips til at sikre hjemmet

Et indbrud er mere end bare den materielle værdi, der bliver taget. Det kan sætte nogle alvorlige ar på tilværelsen for en hel familie, da det giver en stor uro i maven at vide, at der har været folk i hjemmet, som har sluppet afsted med at stjæle private ting. Nogle vælger sågar at flytte fra huset på grund af netop dette, og derfor kommer vi i denne artikel med bud på, hvad du kan gøre for at forhindre indbrud.

Skift låse og låsecylindre

Hvis du bor et ældre hus eller en gammel lejlighed, har du helt sikkert nogle gamle låse, som trænger til at blive skiftet ud. Døren vil for mange indbrudstyve være den foretrukne indgang, men med nye låsecylindre bliver det en meget sværere opgave for dem. Dette er derfor første step mod et mere sikkert hjem.

Klip hækken til naboen

Det kan godt være, at du gerne vil have lidt privatliv i haven, men hvis du har store buske og hække, som skærmer af for forbipasserende, så skal du huske på, at disse hækker også dækker, hvis nogen vil begå indbrud. Tyve bruger disse afskærmninger til at arbejde i ro og mag, for det er sådan, de kommer afsted med størst succes.

Invester i et alarmsystem

Hvis du går med stor uro i maven omkring dit hjem, hver gang du tager hjemmefra, anbefaler vi den helt store løsning: at investere i et alarmsystem. Her vil både du og alarmselskabet blive advaret, og du får ligeledes skilte med, som du kan bruge til at skræmme tyven væk.