Derfor bør alle restauranter have vandfiltre

Har du en restaurant, en cafe, et hotel eller en anden form for spisested, så bør du overveje at installere vandfiltre i køkkenet.

Udover at lave god mad, er det selvfølgelig også din fornemmeste opgave at sørge for udgifterne ikke løber løbsk, men selv om vandfiltre er en investering, så er det noget der i sidste ende vil spare dig på for en del penge. Læs hvorfor, i denne artikel.

Spar på strømmen

Vandfiltre har forskellige egenskaber, alt efter hvilke typer du vælger. Et af dem er at filtrere vandet for kalk.

Det er en af de egenskaber der virkelig kan spare dig mange penge. Maskiner der er tilstoppet af kalk, bruger nemlig langt mere i strøm end maskiner der ikke har kalkbelægninger. Det er f.eks. elkedler, kaffemaskiner, opvaskemaskiner osv.

Brug mindre tid på rengøringen

Udover at spare dig penge, så vil vandfiltre også spare dig for tid, hvilket i sidste ende også kan betyde færre arbejdstimer til dig selv, eller lavere lønomkostninger.

Med rent vand vil du nemlig opdage at du skal bruge meget mindre tid på rengøringen. Du skal f.eks. ikke fjerne kalk, men du får også hurtigere rent service, og skal bruge mindre sæbe osv.

Giv dine kunder en bedre oplevelse

Det sidste punkt sparer dig måske ikke for penge, men kan faktisk være med til at forøge din indtjening.

Selvom mange ikke tænker over det, så har rent vand faktisk stor indflydelse på smagen af det vi spiser og drikker. Kaffe der f.eks. består af op til 97% vand, har en betydeligt anderledes smag når det er lavet på helt rent vand.

Ligeledes vil dampede grøntsager og vand fra hanen også smage helt anderledes. Med rent vand kan du også lave krystalklare og helt bakteriefri isterninger. Alt sammen små detaljer, som lige giver det der ekstra som dine kunder vil lægge mærke til, uden helt at vide hvad er.