Bjørn Wiinblad er den perfekte gave

Bjørn Wiinblad er en dansk kunstner og designer. Han har blandt andet lavet en række en række keramikting, der var meget populære i 70’erne og 80’erne. Det var både fade, platter og askebægre. I de senere år har hans karakteristiske stil fået en renæssance igen. Det er som motiver på kopper, kagedåser, lysestager og meget andet. 

Bjørn Wiinblads univers er eventyrligt og finurligt med nogle figurer og et formsprog, der er nemt at genkende. Det er derfor ikke mærkeligt, at hans motiver er blevet populære igen. Hans ting er perfekte som en gave. Det kan være en værtindegave eller en fødselsdagsgave. 

Der er mange steder, der forhandler Bjørn Wiinblads ting. Det er både fysiske butikker og online butikker. En af de online butikker, der er værd at kigge på er designgaven.dk. De har et stort udvalg af Bjørn Wiinblad ting. De går meget op i at have det nyeste inden for designervarer, så deres kunder har et stort udvalg, når de skal købe gaver eller købe ting til sig selv. 

Designgaven.dk har for eksempel en lang række krus og kopper med Bjørn Wiinblad motiver. Motiverne fås i en lang række forskellige farver. Man kan derfor vælge en farve, der passer til de farver, man ellers bruger i sit hjem. Man kan også vælge at kombinere flere forskellige farver. Det giver et sjovt udtryk. 

Du kan også finde et stort udvalg af Bjørn Wiinblads Rosalinde og Felicia lysestager. Det er nogle søde stager formet som en kvinde, der bærer lyset på hovedet. Igen kan du få stagen i mange forskellige farver og i flere forskellige højder. Det kan se pænt ud, hvis man har stager i flere forskellige højder, men i samme farve. Man kan også have dem i flere forskellige farver, men i samme højde. Man kan selvfølgelig også vælge forskellige højder og forskellige farver, men man skal passe på, at det ikke bliver rodet. 

På designgaven.dk kan du også finde et stort udvalg af bakker med Bjørn Wiinblad motiv. De er så fine, at det næsten er synd at sætte noget på dem. Når man ikke bruger bakken, kan man derfor finde en plads til den i køkkenet, hvor det er muligt at se motivet. På  den måde bliver bakken både dekorativ og praktisk. Bakkerne fås med mange forskellige mønstre og både som ovale og som runde bakker. Det kommer derfor an på, hvad man har brug for af bakker.