Et efterskoleophold er en oplevelse for livet

Et efterskoleophold betyder meget for den unges personlige og faglige udvikling. Her vil de danne venskaber, der kan vare hele livet og møde dybt engageret undervisere, som de bruger hele dagen sammen med.

Efterskole er en mulighed for de unge, der lige er blevet færdige med folkeskolen, eller for dem, som ønsker at færdiggøre folkeskolen på en efterskole.

Efterskolerne tilbyder diverse valgfag, så eleverne kan udvikle et talent indenfor en hobby, de har haft længe, eller som de ønsker at begynde. For nyligt er det også blevet muligt at komme på en e-sport efterskole.

Linjen tager gaming alvorlig som sport, og eleverne på holdet vil derfor blive trænet i deres taktiske overblik samt evnen til at kommunikere klart og tydeligt. Det er heller ikke et hold, hvor man udelukkende sidder ned. Det er hårdt at sidde ned så længe, så I skal samtidigt træne og vedligeholde jeres fysik.

Undervisning hos uddannede instruktører

Primært koncentrerer linjen sig om spillene Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. Her vil der virkelig være fokus på taktik, strategi og kommunikation. Der vil dog også blive kigget på andre spil så som Rocket League, PUBG, Fortnite og lignende, og der er også en PS4 til FIFA.

Du behøver ikke have din egen computer med, siden efterskolen stiller 15 lækre gamer-computere til rådighed, som allerede har alle spillene installeret. Du skal dog være velkommen til at medbringe din egen.

Du vil blive undervist af uddannede e-sportsinstruktører, og der vil undervejs også komme forskellige gæstelærer.

Hvis alt går efter planen, så vil I også komme til at deltage i turneringen i løbet af året. Her kan I virkelig samles som hold og vise alt, hvad I har lært i løbet af året.