Find det perfekte scenetæppe til dine forestillinger

Et scenetæppe er en uundværlig del af en teaterscene. Der er så mange følelser for forestillinger knyttet til det øjeblik, når scenetæppet går fra. Forventningens glæde, før forestillingen starter. Det afsluttende punktum, når forestillingen er slut.

Driver du et teater, så ved du også, at scenetæppet betyder en hel del for stemningen. Derfor har de fleste teaterscener også flere scenetæpper, som passer til forskellige lejligheder. Men ligesom alle andre tekstiler, så bliver scenetæpper slidt over tid.

Derfor er vedligehold af scenetæpper noget, som de fleste teatre prioriterer højt. Med det rette vedligehold kan et scenetæppe holde i mange årtier, hvis det er fremstillet af tekstil af god kvalitet.

Men det er næsten uundgåeligt, at man på et tidspunkt må investere i nye scenetæpper. Enten fordi de gamle har udtjent deres værnepligt, eller fordi man har brug for et friskt pust til sceneriet.

Når du får brug for et nyt scenetæppe, er det en fordel at researche grundigt. Som sagt kan et godt scenetæppe holde i mange årtier, og derfor er det også en god investering at vælge det rigtige tæppe første gang.

Sikre scenetæpper i flotte farver og kvaliteter

Når du køber et scenetæppe, tænker du nok mest på udseende og holdbarhed. Her kan du være sikker på, at du ikke bliver skuffet, for du kan få fremstillet et tæppe i næsten ethvert tænkeligt design.

Derudover bør du få tæppet imprægneret, så det holder længe, og så det bliver brandhæmmende. Før i tiden var scenetæpper ofte kilde til intet mindre end katastrofale brande, der kunne lægge et helt teater ned. Med moderne imprægnering er du sikret mod den slags.

Scenetæpper kan selvfølgelig fremstilles i specialmål, så det passer perfekt til den tiltænkte scene.