Indvendige døre af høj kvalitet

Generelt er Melholt’s Handels Center en yderst professionel og moderne virksomhed som der startede op i år 2010 og vi har specialiseret os inden for salg af indvendige døre, diverse former for karme, skydedøre, branddøre, greb og låse i mange modeller til intet mindre end yderst fornuftige priser. Altid et meget stort antal døre og karme på lager.

Melholt sætter ikke desto mindre en meget stor ære i, at kunne levere intet mindre end en bred vifte af produkter, enten direkte ellers kan man som kunde komme på besøg på Melholts lager i Randers. Man har sågar muligheden fra deres hjemmeside, hvor man som kunde kan handle professionelt 24/7. Mange af deres kunder er dog ikke helt klar over, hvordan og hvad man skal være særlig opmærksom på i forbindelse med køb af indvendige døre, karme og tilbehør.

Generelt kan det bestemt også være en meget svær beslutning, men det er netop her kan Melholt’s Handels Center rigtig hjælpe dig. Særlig skal man være opmærksom på, at ens dør og karm passer sammen. Dette kan dog godt give lidt kvaler, idet der mange gange tales i modul-størrelser, i stedet for at tale bredde og højde på døre og karme.

Man skal derfor ligge inde med en stor inden for blandt andet døre, branddøre, skydedøre, saunadøre, karme, samt tilbehør. Hvilket det netop er her at Melholt bestræber sig rigtig meget på, at kunne betjene deres kunder med intet mindre end høj faglig kvalitet. Melholt er dog ikke underlagt en indkøbskæde, hvilket dermed betyder at det hermed kan købe frit ind. Dette gør, at Melholt kan plukke samt vælge de aller mest prisrigtige produkter ud, hvor kvaliteten af samme årsag skal være helt i top til deres kunder.

Et lille slogan hos Melholt er: Vi skal gerne se vores kunder igen, men aldrig med tidligere købte produkter. Hvilket man kan konkludere, bestemt holder stik med det de kan levere til deres kunder. Generelt er sortimentet i glasdøre i såvel enkelt eller dobbelt stort i standard modulerne: M7 – 8 – 9 – 11 – 12- 13 – 15 & 17 x 21. Hvorved de leverer alle glasdørene med 4 mm. klart hærdet glas (Sikkerhedsglas).

Generelt er de fleste indvendige døre er hængslet langs den ene side på en sådan måde, at døren kun kan åbnes i en retning, og som udgangspunkt er det altid ind i rummet. Glasdøre – eller franske døre, som de oftest kaldes – stammer fra et fransk design, deraf navnet. Døren består af tre eller flere glaspartier, som er monteret i en dobbeltplade. Som regel har franske døre fyldninger i bunden.

Indvendige døre produceres i mange forskellige typer og materialer. Når man skal vælge nye døre er designet en vigtig del af beslutningen, men det er samtidigt også meget vigtigt at tage materialevalg med i sine overvejelser. Der findes som udgangspunkt to typer – celledøre og massive døre. Forskellen i de to typer døre er deres finish, hvor massive døre er langt flottere og samtidig væsentlig bedre til at adskille lyden mellem to rum, hvorimod celledøren ”kun” består af en kerne i pap. Begge varianter kan købes som glat eller med fyldninger. Sidstnævnte giver dog intet mindre end et smukt rustik udseende, som der stadig kan passe ind i det moderne hjem.