Barbering

Sådan plejer du dit skæg med det rigtige barbergrej

De fleste mænd barberer sig dagligt, hvilket kan være hårdt for huden – husker du også at pleje den før og efter barberingen? De fleste ville svare nej. Her får du derfor en hurtig guide til en god barberingsrutine, når du skal barbere dig samt et lille fif til, hvor du kan finde billigt barbergrej fra de største brands på markedet.

Følg disse 5 simple steps til den perfekte barbering:

Inden barberingen

  1. Vask dit ansigt med lunkent vand inden du barberer dig.

Vandet er med til at blødgøre huden, hvilket med garanti vil gøre din barbering lettere. Du kan evt. anvende en ansigtsscrub 1-2 gange om ugen for at komme af med døde hudceller og snavs.

Prøv f.eks. Biotherm Homme Facial Exfoliator 150 ml.

  1. Brug altid barberskum eller gel.

Barberskum eller gel kan få skraberen til at glide lettere gennem hårene, men husk at du ikke skal påføre for meget, da det derved vil have den modsatte virkning. Du kan sagtens anvende et billigt barberskum, det vigtigst er at skum eller gel er med til at blødgøre hårene.

Prøv f.eks. Gillette Series Moisturising Hydratant Shave Gel 200 ml.

  1. Start din barbering.

Det allerførste du bør finde ud af, er groretningen på dit skæg. En god barbering starter nemlig altid med at du først barberer med hårene, og derefter kan du forsigtigt barbere det samme sted igen mod hårene.

Begynd fra dine bakkenbarter ved øret og videre ned til hagen og halsen og slut af med området ved kinderne og læberne. Husk at skylle barberbladet jævnligt, så det ikke stoppes til med skum eller gel. Det anbefales at barberbladet skiftes ved hver fjerde barbering, så det altid er skarpt og rent.

Efter barberingen

  1. Skyl efter med koldt vand.

Efter du er færdig med at barbere dig, er det vigtigt at du skyller efter med koldt vand. Det kolde vand er med til at lukke porerne i huden. Dub herefter huden med et rent håndklæde.

Har du tid kan du med fordel anvende en toner, som du let dupper henover huden med en vatrondel. Det fjerner snavs og eventuelle løse hår, og efterlader din hud helt ren.

Prøv f.eks. American Crew Shaving Skincare Revitalizing Skincare Toner 150 ml.

  1. Brug aftershave balm eller creme.

Med en god aftershave balm får huden tilført fugt, og den hjælper samtidig på den brændende fornemmelse, der kan opstå efter barberingen. Brug gerne en uden alkohol. En aftershave balm er også med til at hele huden, hvis du har fået rifter.

Prøv f.eks. L’Occitane For Men After Shave Balsam 75 ml.

Få den bedste barbering med emma.dk

Skal din barbering ikke kun være nem, men også billig, så har vi den helt rette hjemmeside til dig, hvor du bl.a. finder alle de ovenstående produkter. Hos emma.dk finder du barbergrej fra brands som Gillette, Wilkinson Sword, L’Oréal, L’Occitane, Mr. Bear Family og mange flere. Deres priser er uhyre billige og du kan faktisk spare op til 85 % på dit barbergrej og samtidig få gratis fragt!

Så er du på udkig efter barberblade på tilbud eller et ny barberskum, bør du tage et kig på udvalget hos emma.dk.