Trænger din facade til en kærlig hånd?

Er du ved at være træt af at kigge på facaderne på dit hus? Trænger taget, facaden eller fliserne ved dit hus til en kærlig hånd? Så er det oplagt at tage kontakt til virksomheden Flot-Facade. Facaderenovering Jylland er specialet hos Flot-Facade, og det gælder både til private huset, virksomheder og bolig- og grundejerforeninger og i alt fra mindre renoveringsopgaver til komplette tag- og facadeløsninger.

Så uanset om du har behov for at bekæmpe alger og mos, have malet taget eller renset facaden og fliserne, så har teamet af erfarne håndværkere og tagmalere hos Flot-Facade ekspertisen og prisen, der matcher behovet. Dette er garantien for, at der kan leveres solidt håndværk, som forener kvalitet og økonomi. Flot-Facade har en viden, og kan levere konkurrencedygtige priser. Du kan blandt andet få lavet en algebehandling, få malet dit tag, få lavet fliserens og tagmembran, men også få lavet diverse facadeløsninger og generelt ejendomservice plus også solcellevask. Desuden kan Flot-Facade hjælpe med alt pleje og vedligeholdelse af grønne områder.

Du kan altid kontakte Flot-Facade på telefon 40 74 66 67 eller udfyld kontaktformularen på website, flotfacade.dk og få et tilbud på din opgave. Hos Flot-Facade ligger de vægt på, at alle kunder er lige vigtige og uanset udfordringen eller behov, så får du personlig rådgivning og dette til en fast pris. Flot-Facade foretrækker en god dialog både før, under og efter arbejdsprocessen for at sikre at alle kunder opnår lige præcis det resultat som forventes.

Trænger dit hus til at få pustet nyt liv i de slidte overflader, så er Flot-Facade virksomheden der kan gøre det. Du møder hos Flot-Facade en dynamisk og innovativ virksomhed, der har tre grundlæggende værdier. Disse er Kompetence, hvilket indebærer professionalisme, troværdighed og integritet, Samarbejde og dermed teamspirit og åbenhed samt Ansvar, hvilket indbærer at der tages ejerskab for opgaven og hvor der er vilje til forandring. Flot-Facade løser alle facade opgaver og meget mere.