3 ting, du kommer til at bruge til din café

For tiden er det måske ikke den bedste idé at starte en ny café op, men det giver til gengæld anledning til at forberede dig godt og grundigt, inden du åbner op til sommer. Danskerne har savnet at komme ud, og det skal du være forberedt på. Vi giver dig her gode råd til, hvordan din café giver en god oplevelse til alle de førstegangsbesøgende.

Markiser til terrassen

Markiser er markant mere effektive end parasoller, som er svære og hårde at rykke rundt på. Med en god elektronisk markise kan dine gæster sidde i skyggen, hvis det er det, de ønsker. Den danske sommer kan godt være varm i midtbyen især, hvor der ikke er så meget vind. Du kan helt selv bestemme farven på dit markise stof, så du kan få noget, der matcher din identitet.

Et godt ordresystem

Består din betjening af kommunikation på papir mellem tjener og kok? Så kan der være rigtig meget at hente ved at finde et system designet til netop det formål. Det mindsker risikoen for fejl markant, og i sidste ende vil det give et større antal tilfredse gæster, som jo er det, man som café lever af.

God ventilation

Det er ikke kun gæsterne, der skal have gode forhold. Dine ansatte skal også kunne holde ud at gå rundt inde i varmen. Særligt i køkkenet, hvor du skal have styr på din storkøkkenventilation, som er nødvendig. Du kan ikke slippe af sted med en normal køkkenventilation, men du skal op at investere en del for god kvalitet.