4 tekstiler til din ønskeliste

Der var engang, hvor de bløde gaver var dem, som man blev mest skuffet over at modtage. For nogle er det stadig sådan, men for de fleste, så er tekstilerne stille og roligt havnet på ønskelisterne. I dette indlæg får du serveret en række ideer til, hvilke tekstiler du roligt kan komme på din ønskeliste.

Strømper

Er du en af dem, som altid har et hul i strømpen? Eller som når at løbe tør rene, før ugen er omme? Og når du så endelig har penge til at købe nogle, så er der andre ting, som er langt sjovere at bruge dem på. Så kunne det være, at du skulle prøve at ønske dig nogle i gave. Et par egtved strømper for eksempel? De er både slidstærke og i et flot design.

Tæppe

Hvad med et flot tæppe til at varme sig på de kølige aftener? Det giver både en hyggelig stemning og kan pynte rigtig fint på din sofa.

Halstørklæde

Hvis du har fødselsdag hen mod vinter og kolde dage, så er et nyt halstørklæde oplagt at ønske dig. Ønsk dig et lækkert halstørklæde i nogle lækre materialer, som omfavner din hals på bedste vis. Og hvis ikke du tåler uld, så er det bare at skrive det med på din liste.

Dynebetræk

Har du efterhånden haft det samme gamle dynebetræk i flere årtier? Så er det vidst ved at være tid til en lille udskiftning. Der findes vildt mange smukke dynebetræk. Der er både bløde, farverige, mønstrede og klassiske. Og hvis du har mod på det, så lad dine gæster vælge selv, i stedet for at ønske dig et bestemt sæt.