Fangels.dk

Fangels.dk er en webshop, der sælger smykker, ure, boligartikler og solbriller. De forhandler nogen af de mest kendte mærker i Danmark. Indenfor smykker finder du blandt andet mærket Lund Copenhagen, som laver de smukke Marguerit smykker. Et andet kendt mærke indenfor smykker, som de også har. Det er Spinning. De er kendt for deres ringe, hvor man kan sætte flere ringe på en finger.

Indenfor ure finder du blandt andet mærkerne Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Af boligartikler har de blandt andet et stort udvalg af ting fra Arne Jacobsen. Blandt andet har de alle tre størrelser af Kay Bojesen aberne. De forhandler også mange af de andre figurer fra Kay Bojesen. Af solbriller finder du mærket Tom Kristensen.

Ved at bestille hos Fangels.dk får du altid fri fragt til en pakkeboks. Udover det så får du altid 10 % rabat på alle køb.

Du kan også besøge deres fysiske butik, som ligger i Aarup. De har mere end 115 års erfaring indenfor at have butik i Aarup. I butikken har de en optikafdeling, og i den afdeling finder du altid de nyeste mærker indenfor solbriller og briller. Hos dem kan du leje dine briller fra 125kr. om måneden.