Leverandørguide om Brand, redning og sikkerhed

Leverandørguiden ”Brand, redning & sikkerhed” henvender sig til beslutningstagere og indkøbsansvarlige i Danmark, Grønland og Færøerne. Den er udarbejdet af Brand-redning-sikkerhed.dk og skal fungere som et opslagsværk, der guider i, hvordan man f.eks. træffer beslutninger om indkøb til virksomheder og private i den daglige drift. Guiden er udarbejdet i forbindelse med en række nye tiltag på beredskabsområdet.

Det kan være svært at finde rundt i, hvordan man bedst muligt sikrer sig mod brand, arbejdsskaber m.v., og hvad man skal gøre, hvis uheldet er ude. Med leverandørguiden ved hånden, kan du nemt slå op og læse om, hvad du kan gøre for at forbedre beredskabet.

Leverandørguiden udkommer én gang om året i oktober måned, hvor den vil være opdateret med den nyeste inden for sikkerhed og beredskab. Den skal fungere som et værdifuldt redskab for beslutningstagere og indkøbsansvarlige, og derfor indeholder den al den viden, du har brug for, samlet på ét sted.

Du kan bl.a. læse om Center for Beredskabspsykologi, Innovative Business Software A/S og Terma A/S, kommunernes nye beredskabsstruktur, og hvad den indebærer, de forskellige beredskabsenheder i Danmark og meget mere.

Ud over leverandørguiden kan du læse om brand, redning og sikkerhed på Brand-redning-sikkerhed.dk, som også fungere som en blog, hvor du kan læse om helt nye beredskabstiltag. Der er blogindlæg fra konferencer om beredskab og sikkerhed, nye tiltag på beredskabsområdet, nye gadgets og arrangementer som Rescue Days, som er en årligt tilbagevendende begivenhed.

Du kan læse om de beredskabskurser, der holdes, for at holde beredskabsfolk opdaterede på en række områder, om regionernes akuthelikopter og det sidste nye inden for barrierebeskyttelse i brandhætter. Du kan også læse om, hvilke forbehold du skal tage, og hvilke godkendelser du skal søge, hvis du vil flyve med drone. Droner kan være et vigtigt nyt redskab i beredskabet, men det kan være en udfordring, at finde ud af, hvilke tilladelser, man skal have for at flyve med dem.

Desuden kan du læse blogindlæg om RALS-lygter (Remote Area Ligtning System), som er et super effektivt genopladeligt lyssystem. RALS-lygter er udviklet af PELI, som producerer produkter til ekstreme miljøer. De har også designet en række forskellige iPhone-covers, som ikke kan blive beskadiget.

Du kan også læse om nogle af de uddannelser, som udbydes af Center for Beredskabspsykologi, hvor du kan blive rustet til at klare ekstreme situationer. Her kan du få hjælp til kollegastøtte, rekonstruktion og bearbejdelse af ekstreme hændelser og lignende. Med andre ord kan du læse alt, hvad du bør vide om beredskabsbranchen på Brand-redning-sikkerhed.dk.