Tag cyklen med på ferie

Mange af os danskere kommer til at holde ferie hjemme i Danmark i år. Det kan der komme mange sjove og oplevelsesrige ture ud af, for mange af os har formentlig ikke set ret meget af det land, vi kommer fra. Derfor er sommeren i år en oplagt og kærkommen mulighed for at komme ud og udforske Danmark og al den smukke natur, landet har at byde på. Det er lige fra tætpakkede skove med de smukkeste træer og skovmundinger til lange kyststrækninger med det fineste sand og klareste blå vand og igen til flade marklandskaber i idylliske landlige omgivelser.

En rigtig god mulighed for at opleve disse ting er at tage cyklen med dig på ferie. Det er en fantastisk ferieform, der både er fri og fleksibel, giver masser af motion og kan lade sig gøre for hele familien. Det kræver ikke meget. Faktisk kræver det bare, at I hver især har en cykel. Og det har de fleste danskere efterhånden.

Cykelferie eller cykel med på ferie

I har mulighed for at tage på cykelferie, hvor I simpelthen pakker let og cykler fra hjemmet og ud i det ganske danske land. Så starter ferien fra første sekund. Men I kan også smide cyklerne bagi bilen eller hænge dem bag på campingvognen, når I skal afsted, så I har mulighed for at cykle rundt og se omgivelserne, når I er ankommet. Det er især en god måde at bevæge sig rundt, hvis man skal på ferie på en af de danske øer. Det kræver dog, at du har en cykelholder til campingvogn eller til bil, hvis du skal have cyklerne med på ferie.

Cykelferie er for hele familien, det styrker fællesskabet og giver mulighed for at se dele af Danmark, du ikke før har set.