Vintage kjoler er sjove og anderledes festkjoler

Sensommeren byder som regel på en masse fester. Mange prøver at lægge deres store fester her, da det er her, alle er tilbage fra ferie, og man stadig kan håbe på, at der er noget godt vejr. Hvis du derfor står og skal bruge en eller flere kjoler til en stor fest, kan det være en god ide at finde en vintage kjole. Det er søde og unikke kjoler, der får dig til at skille sig ud fra mængden. 

Hos mustus.dk har de et stort udvalg af vintage kjoler. Du kan derfor altid finde nogle fine kjoler her, som du kan have på til fest eller hverdag. Du bestiller på nettet, hvilket gør det nemt og hurtigt at handle hos dem. 

Jackie Kennedy eller Yvonne?

Hos mustus.dk kan du for eksempel købe kjoler fra Smashed Lemon. Det er elegante kjoler, der minder en om dem, Jackie Kennedy gik i. De er simple, men med et twist. Hvis du er til en mere klassisk stil, kan de derfor lige være noget for dig. Smashed Lemon har kjoler både med og uden ærmer og i forskellige længder. 

Kjoler fra Dazzle Me er i en helt anden boldgade. Kjolerne er søde og farverige kjoler, der gerne kombinerer forskellige mønstre. De minder lidt om de kjoler, Yvonne fra Olsen Banden har på – men absolut på den gode måde. Med en af deres kjoler bliver du hurtigt festens midtpunkt. I sådan en kjole forventer alle, at det er dig, der fører an på dansegulvet. 

Mustus.dk forhandler også mærket du Milde. Det er heller ikke for de farveforskrækkede. Her er der smæk på farverne, og det kan derfor også hurtigt blive på humøret. Det er jo en fest, du skal til, derfor må der gerne ske lidt mere end til hverdag. 

Søde mellemveje

Kjolerne fra King Louie, som du kan købe hos mustus.dk, er absolut også i den mere farverige ende. De er typisk mønstrede, men er lidt mere nedtonede end Dazzle Me. De er dog også langt mere larmende end kjolerne fra Smashed Lemon. De er dermed en god mellemvej mellem de to. 

En anden mellemveje er kjolerne fra Mademosielle Ye Ye. Det er kjoler, der er simple i farver og snit, men med små fine detaljer. Det kan være et bånd eller en sløjfe i halsen. Det kan også være et panel i kontrastfarver. Kjolen er dermed på ingen måde kedelig. 

Hos mustus.dk har du dermed rigtig mange muligheder, når du skal købe en ny kjole til en fest.